Warning: Creating default object from empty value in /home/helsinkipaleo/helsinkipaleo.com/wp-content/themes/boldnews/functions/admin-hooks.php on line 160

Helsinki Paleon podcast jakso 24

 

Helsinki Paleon Podcastin uusin jakso on ladattavissa ja kuunneltavissa alla olevasta linkistä ja iTunesista. Podcastissa ovat äänessä Olli Sovijärvi ja Jaakko Savolahti.

Pääset lataamaan ja kuuntelemaan Podcastin tästä linkistä. Voit kuunnella jakson suoraan soundcloud.comista tai ladata sen “Download” nappulasta hiiren oikealla napilla klikkaamalla ja valitsemalla “Tallenna kohde levylle…” tai “Save target as…” tms.

Huom! Kaikki podcast jaksot löytyvät Soundcloudista!

Tulevissa podcast-jaksoissa jatkamme kuuntelijoiden kysymyksiin vastaamista. Voit kirjoittaa omasi kommentteihin tai lähettää sen osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com (laita kysymysviestin otsikkoon isolla PODCAST ja sen perään oman kysymyksesi aihe). Podcast-jaksot ilmestyvät aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Lähetä siis oma kysymyksesi osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com!

Jos pidät podcastistä ja haluat auttaa sen leviämistä porukan tietoisuuteen, käy ihmeessä lisäämässä arvio iTunesiin ja Soundcloudiin!

Tracklist:

[0.00] Osteopaatti Kari Suomalaisen toivottaminen tervetulleeksi, tulevan vkl:n seminaari (Toimivan Ravintovalmennuksen Perusteet 9.11.2013), Biohakkerin käsikirja (Uni-kappale jaetaan ilmaiseksi!http://biohakkerit.fi), Olli @ Studio 55, 28.11.2013; Jaakko Yle:n puoli seiskassa ja Prisman studiossa, Lepopäivä Podcast; Jaakon pikku hiljaa paleoon – ryhmävalmennus.
[7.00] Kari Suomalaisen esittely ja henkilökohtainen historia osteopatian taustalla.
[17.13] Mitä on osteopatia? Miten se eroaa muista manuaalisen terapian muodoista?
[31.36] Voiko nivelen liikuttamisella tuottaa liiketuntoaistimusta nivelen ympärille, joka vähentää kipua? Kari vastaa :)
[39.51] Rangan / lantion virheasennot, eripituiset alaraajat ym. sub-rakenteelliset ongelmat; ovatko funktionaalisia vai oikeasti ns. valuvikoja.
[52.32] Revennyt kierukka polvessa, joka muljahtaa ulos kyykyssä. Leikatako vai mitä tehdä? Karin näkemys asiaan. Ollin ja Jaskan pohdintaa.
[55.45] Mistä johtuu syväkyykyn “butt wink”. Mikä sen aiheuttaa? Lyhenevätkö lihakset vai ei? Karin perspektiiviä. Tiksotrofia. Lihasjäykkyys. Liikkuvuusongelmat.
[77.16] Parhaat vinkit nilkan liikkuvuuden parantamiseen.
[81.05] Venyttely ja maksimaalisen notkeuden lisääminen. Optimaalinen tapa?
[87.57] Karin näkemys ravitsemuksesta. Minkälainen on Karin ruokavalio ja vaikutukset omiin asiakkaisiin?
[93.17] Stressi ja osteopaatin asiakaskunta. Stressin mittaaminen? Karin perspektiivit.
[96.10] Karin yhteystiedot: http://www.osteon.fi; 23.11.2013 liikkuvuus ja kehonhuolto seminaari @ CrossFit Konala.

Linkit:

Pikku Hiljaa Paleoon valmennus alkaa 28.1.2014

 

Kaikuja netissä

  1. Helsinki Paleo Podcast – Episode 24 | Integral Life by OlliS - 08/11/2013

    […] Helsinki Paleon podcast jakso 24 […]

Jätä vastaus