Warning: Creating default object from empty value in /home/helsinkipaleo/helsinkipaleo.com/wp-content/themes/boldnews/functions/admin-hooks.php on line 160

Johannan tunnelmia Luonnollisen liikkumisen leiriltä

 

Bongasin ilmoituksen leiristä ja innostuin lähtemään mukaan, koska kaksi ystävääni olivat jo ilmoittautuneet. Ennen leiriä jännitin vähän, että millaistakohan siellä tulee olemaan, koska kokemukseni koulun liikuntatunneista eivät olleet järin mukavat. Heti alusta asti tunnelma oli ihanan välitön ja treenien ohjaus aivan uskomattoman tsemppaava. Jaakko otti huomioon jokaisen oman tasonsa mukaan ja tsemppasi meitä kaikkia ihan parhaalla mahdollisella tavalla.

Paras hetki leirissä oli, kun kävelin ylhäällä puunrunkoa pitkin ja uskalsin hetkeksi irrottaa otteeni tukikepistä. Suorituksen jälkeen tiputtauduin maahan ja aloin itkemään. Ne olivat aitoja onnen kyyneleitä, olin ylittänyt itseni isommin kuin koskaan aiemmin. Ihan huippufiilis! Toisena päivänä satoi ja oli hienoa huomata, että sade ei hidastanut tahtia lainkaan. Myöhemmin vasta mietti, että millaistakohan olisi ollut treenata molemmat päivät poutasäällä ja tulinkin siihen tulokseen, että sade toi maassa ryömimiseen oman, erilaisen fiiliksensä.

Olen jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut ravintoasioista ja selvitellyt niiden vaikutusta terveyteeni. Jaakon pitämä paleo-luento oli siis mitä kiinnostavin. Sain siitä muutamia tosi hyviä ajatuksia ja nyt olen lähtenyt noudattamaan paleo-ruokavaliota aiempaa tarkemmalla tasolla. Olen syönyt terveellisesti, mutta nyt sain muutaman hyvän vinkin kokeiltavaksi ja lisäksi varasin ajan Olli Sovijärvelle, joten oma terveys-projektini jatkuu vielä isommalla purjeella kuin aiemmin.

Maanantaina töissä ollessani huomasin, että olo oli hivenen väsynyt eli kyllä se treenaminen oman veronsa otti. Olo oli kuitenkin kaikin puolin huomattavasti virkeämpi ja fiilis parempi kuin mitä olisi ollut ns. perinteisen rymyämisviikonlopun jälkeen.

Suosittelen leiriä lämpimästä kaikille, eritasoisille, ikäisille ja elämyksiä etsiville haluaville. Jos liikunnallista taustaa ei ole lainkaan niin suosittelisin hivenen liikkumista ennen leiriä niin toisena päivänä treeneistä saisi varmasti enemmän irti, kun paikkoja ei kolottaisi. Mielestäni treenit olivat peruskuntoiselle juuri sopivia ja lauantai-illan venyttely teki kropan vetreäksi sunnuntain treeneihin.

Aamut alkoivat pienellä omalla hetkellä, kun tein meditaation laiturin nokassa.

-Johanna 34v.-

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen kommentoija!

Jätä vastaus