Warning: Creating default object from empty value in /home/helsinkipaleo/helsinkipaleo.com/wp-content/themes/boldnews/functions/admin-hooks.php on line 160

Helsinki Paleon Hyvinvointihaaste 2012

 

Haluatko pudottaa painoa, saada lisää energiaa, oppia uuden terveellisemmän elämäntavan tai yleisesti vain voida huimasti paremmin? Ja saada parantuneen olon lisäksi vielä mahdollisuuden voittaa hienoja, ihania ja hyvinvointia lisääviä palkintoja?

Tulit oikeaan paikkaan, sillä Helsinki Paleo järjestää oman versionsa maailmalla suositusta 30 päivän hyvinvointihaasteesta! Haaste alkaa tammikuun 10. päivä ja se on kaikille avoin ja ilmainen. Valikoidut yhteistyökumppanit lahjoittavat haasteeseen osallistuville erilaisia palkintoja kannustimeksi tiellä kohti terveellisempää, hyvinvoivaa elämää.

Helsinki Paleon hyvinvointihaasteen pääosassa on ruokavalion muutos. Suositeltu ruokavalio koostuu mahdollisimman laadukkaasta ja luonnonmukaisesta ravinnosta; lihasta, kalasta, riistasta, kasviksista, juureksista, marjoista, hedelmistä, pähkinöistä ja siemenistä. Lisätietoa suositellusta ruokavaliosta voit lukea vaikkapa näistä teksteistä: Mikä ihmeen paleo?, Normipäivä ja muut menut ja Valintojen maailma.

Haasteeseen osallistujia kannustetaan myös huolehtimaan riittävästä unen laadusta ja määrästä sekä olemaan liikunnallisesti aktiivisia. Myös muuta elämänlaatua korostavat tekijät, kuten sosiaaliset suhteet, hauskanpitämiseen ja elämästä nauttimiseen kannustaminen sekä itselle sopivien stressinhallintamenetelmien käyttöönottaminen ovat haasteen tärkeitä osa-alueita. Osallistujat saavat haasteen aikana ohjeita ja käytännön vinkkejä yllä olevien osa-alueiden sisällyttämisestä omaan arkeensa.

Aktiivisten osallistujien kesken arvotaan pääpalkinto. Haaste sisältää myös useita pienempiä – yllämainittuja tavoitteita tukevia – haasteita, joihin osallistumalla voit myös voittaa palkintoja. Tarkemmat ohjeet haasteeseen osallistumisesta julkaistaan tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Tätä mahdollisuutta uuteen elämään ei kannata missata!

Varmistuneet lahjoittajat:

Laittakaa siis kalentereihin ylös haasteen aloituspäivämäärä 10.1.2012 ja haastakaa mukaan myös perheenne, ystävänne ja työkaverinne matkalle kohti uutta hyvinvointia!

Haluatko osallistua haasteeseen lahjoittajana? Ota yhteyttä helsinkipaleo@gmail.com

9 vastausta kenelle “Helsinki Paleon Hyvinvointihaaste 2012”

 1. I’m in! :)

  06/12/2011 at 14:08 Reply
 2. Moi vaan kaikki. Tämä kuulostaa hyvältä. Mekin ollaan kehitetty samansuuntaista konseptia. Meillä tuotteen nimi on 30-Day Home Workout Challenge, joka perustuu paleoon sekä zoneen. Ollaan otettu myös aika paljon ideoita Kaisa Jaakkolalta ja Charles Poliquinilta. Treeneihin ollaan otettu inspiraatiota Crossfitista. 30-Day Home Workout Challengea ollaan testattu kaiken ikäisillä ja yulokset ovat olleet aivan uskomattoman kovia. Tätä kannattaa myös harkita.

  Oli miten oli.. toivotan kaikille terveellistä vuotta 2012. :)

  28/12/2011 at 13:51 Reply
 3. Jere #

  Ollanko Helsinkiin avaamassa uutta Crossfit-salia?

  28/12/2011 at 14:35 Reply
 4. Antti Akonniemi #

  Jere, http://crossfitcentralhelsinki.com/

  28/12/2011 at 16:09 Reply
  • Jaakko Savolahti #

   Kiitti nopeasta vastauksesta Antti :) päivitin nyt blogitekstin, kun CF-salin nimi yms jutut ovat virallisia.

   29/12/2011 at 08:32 Reply
 5. Anne #

  Mukana! Saako/pitääkö jonnekin ilmoittautua ihan virallisestikin? :)

  03/01/2012 at 10:43 Reply

Kaikuja netissä

 1. Kivikauden nainen täällä hei! « Project Laura - 07/12/2011

  […] Helsinki Paleo aloittaa muuten tammikuussa hyvinvointihaasteen, jossa on paljon palkintoja. Kerätkää siis keihäänne ja pukekaa ylle lannevaate, se on menoa nyt! […]

 2. Viisi tapaa sössiä paleo « Project Laura - 29/12/2011

  […] on toki oikeus omiin valintoihinsa, mutta suosittelen kokeilemaan paleota. Tammikuun 10. päivä alkaa paleohaaste. Rakasta itseäsi, kokeile ja […]

 3. Paleoseminaari ja muuta jännittävää « Project Laura - 01/01/2012

  […] ja järjetämme Suomen (kenties) ensimmäisen paleoseminaarin 21. tammikuuta! Tapahtuma liittyy Helsinki Paleon hyvinvointihaasteeseen, joka starttaa 10. päivä. Tulkaa kaikki! Paikalle voi saapua oppimaan, vaikka ei tietäisi […]

Jätä vastaus