Warning: Creating default object from empty value in /home/helsinkipaleo/helsinkipaleo.com/wp-content/themes/boldnews/functions/admin-hooks.php on line 160

Luonnollisen liikkumisen kurssi Helsingissä 27.1.2013

 

Kiipeily

 

Helsinki Paleo järjestää yksipäiväisen Luonnollisen liikkumisen kurssin sunnuntaina 27.1.2013 CrossFit Central Helsingin tiloissa. Ilmoittaudu heti osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com ja varmista paikkasi alkuvuoden kivoimpaan päivään!

Kurssilta saamasi hyödyt

 • Luonnollisen liikkumisen kurssilla opit liikkumaan ihmisille luontaisilla tavoilla ja tyyleillä, joita saatamme tarvita missä tahansa ympäristössä liikkuessamme. Näitä ovat muun muassa hyppääminen ja laskeutuminen, kiipeäminen, neljällä raajalla liikkuminen usealla eri tavalla, juokseminen, erilaisten esineiden nostaminen, kantaminen ja heittäminen sekä tasapainoilu.
 • Harjoittelussa pääpaino on oikean tekniikan harjoittelussa. Oikean tekniikan avulla varmistat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun ja parannat liikkumisesi laatua. Opit myös soveltamaan tekniikoita käytäntöön yhdistelmäharjoituksissa, joiden aikana hengästyy ja syke nousee.
 • Kurssin osallistujamäärä on rajattu 12 henkeen. Tämä mahdollistaa sen, että saat paljon henkilökohtaista huomiota ja ohjausta. Näin sisäistät tekniikat paremmin ja kehityt nopeammin.
 • Kurssin käytyäsi sinulla on hyvät eväät Luonnollisen liikkumisen omatoimiseen harjoitteluun missä tahansa ympäristössä. Opit miten voit suunnitella omat Luonnollisen liikkumisen harjoituksesi tai miten voi soveltaa kurssilla oppimaasi muun harjoittelusi ohessa ja tukena.
 • Kurssin aikana sinulla on mahdollisuus kysellä ja keskustella sinua kiinnostavista hyvinvoinnin osa-alueista, kuten ruokavalio, terveelliset elämäntavat ja liikunta.
 • Kurssilla tapaat ja tutustut alueesi samanhenkisiin ihmisiin.

Kurssin ohjaaja

Kurssin ohjaa Luonnollisen liikkumisen konseptin Suomessa lanseerannut Jaakko Savolahti. Hän järjesti kesällä 2012 neljä loppuunmyytyä kaksipäiväistä Luonnollisen liikkumisen leiriä sekä syksyllä ensimmäisen sisätiloissa pidetyn kurssin, joista kertyi erinomaista palautetta. Jaakko on Suomen ainoa sertifioitu MovNat-ohjaaja.

Järjestelyt ja ilmoittautuminen

Kurssi alkaa klo 10 ja sisältää noin seitsemän tuntia harjoittelua. Päivän aikana pidetään tunnin mittainen lounastauko. Lounaan aikana on hyvä tilaisuus kysellä ja keskustella Luonnollisesta liikkumisesta, terveellisestä ruokavaliosta ja muista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluvista seikoista. Kurssi loppuu klo 18.

Kurssin hinta on 147 € per osallistuja (sis. alv 24%). Kurssin osallistujamäärä on rajoitettu 12 henkeen, joten varaa oma paikkasi pian! Edellinen kurssi myytiin loppuun viikossa.

Luonnollinen liikkuminen soveltuu kaikille nykyisestä fyysisestä kunnosta riippumatta. Kaikki harjoitukset voidaan skaalata sinulle sopiviksi, jolloin harjoittelu on mielekästä, turvallista ja mikä tärkeintä: erittäin hauskaa!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com tai puhelimella 045 633 9379.

Tervetuloa!

Huom! CrossFit Central Helsingin sali on vaikeaa löytää, joten katso ohjeet heidän sivuiltaan.

Mitä tarvitset mukaan:

 • Harjoitteluvaatteet, jotka ovat kulutusta kestävät ja sietävät mahdollisen likaantumisen. Shortsit, verkkarit, t-paidat, tekniset vaatteet ovat kaikki sopivia.
 • Hyvän tuntuman alustaan mahdollistavat kengät. Vaikka kurssin harjoitukset sujuvat aivan hyvin normaalit lenkkarit jalassa, parhaiten Luonnolliseen liikkumiseen soveltuvat niin sanotut minimalistiset paljasjalka (eli barefoot) -kengät.
 • Vesipullo
 • Eväät lounasta varten

Ikäraja osallistumiselle on 16 vuotta. Alaikäiset tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistumiselle.

Palautetta edellisestä kurssista CrossFit Central Helsingin tiloissa

Palautteesta poimittua (asteikko 1-5):
“Kurssille osallistuminen oli hyvä kokemus” = 4,9
“Harjoitusten ohjaus oli asiantuntevaa” = 4,9
“Sain rahoilleni vastinetta” = 4,8

”Kiitos mahtavasta kurssista! Mielestäni kurssi oli erittäin onnistunut kokonaisuus ja hyvin suunniteltu ja organisoitu. Jäi tosi hyvä fiilis ja sai monta kertaa ylittää itsensä, jes! :) Porukka oli tosi mahtava ja ryhmähenki kannustava! Kivaa oli :)”

Kaikuja netissä

 1. Muut palvelut | Jaakko Savolahti Personal Training - 01/02/2013

  […] sertifioitu MovNat-ohjaaja. Järjestän Helsinki Paleon kautta Luonnollisen liikkumisen leirejä ja kursseja. Järjestän mielelläni kaveriporukallesi tai yrityksellesi Luonnollisen liikkumisen kurssin ja […]

Jätä vastaus