Warning: Creating default object from empty value in /home/helsinkipaleo/helsinkipaleo.com/wp-content/themes/boldnews/functions/admin-hooks.php on line 160

Luonnollinen liikkuminen

 

 

Luonnollisen liikkumisen harjoituksissa opit liikkumaan ihmisille luontaisilla tavoilla ja tyyleillä, joiden avulla ihmislaji on liikkunut satojen tuhansien vuosien ajan maastosta ja tilanteesta riippuen. Luonnollisen liikkumisen on tarkoitus olla mahdollisimman hyvin juuri kyseiseen tilanteeseen ja sen edellyttämiin liikkumistarpeisiin sovitettua. Siksi Luonnollinen liikkuminen on energiatehokasta ja loukkaantumisia ehkäisevää.

Harjoituksissa opettelet Luonnollisen liikkumisen elementtejä osaavan ohjaajan kanssa. Luonnolliseen liikkumiseen kuuluu muun muassa paljasjalkajuoksua, neljällä raajalla liikkumista, kiipeämistä, painavien esineiden nostamista, kantamista ja heittämistä sekä hyppäämistä ja tasapainoilua.

Luonnollinen liikkuminen soveltuu kaikille nykyisestä fyysisestä kunnosta riippumatta. Kaikki harjoitukset voidaan skaalata sinulle sopiviksi, jolloin harjoittelu on mielekästä, turvallista ja mikä tärkeintä: erittäin hauskaa!

Kesän 2016 leirit ja kurssi nyt myynnissä! Katso lisätiedot leireistä sivulta www.helsinkipaleo.com/leiri ja kurssista tästä linkistä. Tervetuloa!

Palaute aiemmista leireistä on ollut erinomaista! Voit lukea osallistujien kokemuksia alla olevista linkeistä.

Heidin fiilistelyt Luonnollisen liikkumisen leiriltä

Johannan tunnelmia Luonnollisen liikkumisen leiriltä

Luonnollisen liikkumisen leiri kuvina

Ninan kokemuksia Luonnollisen liikkumisen leiristä

Kesän 2012 Luonnollisen liikkumisen leirien kausi on avattu